diumenge, 18 de gener del 2009

Apunts de la reunió de dissabte passat.1. La propera reunió de les mares i pares del cau de Sant Pere la tindrem el dia 7 de febrer.

2. Mirarem de concertar un dia del mes de març per anar a treballar a la rectoria de La Vola.

3. Contem en organitzar Pasqüetes pel dia 19 d'abril. Es faria, com l'any passat obert a la participació de tothom, és a dir, preparant una caminada des de Sant Pere fins a La Vola. Obert a tota la gent que vulgui compartir la festa amb nosaltres.

4. Fira de Sant Sebastià del dia 25 de gener:

- cada una de les famílies mirarà de portar, el dissabte que ve (24) un parell de coses comestibles per tal de construir una "panera" que se sorteigerà amb una llumieta de cent números.

- els escoltes preparan una de diana amb premis que ells mateixos estan buscant (estris i atuells en bon estat que hagin anat trobant a les golfes de cada casa).
5. En Martí ens fa la proposta de fer una activitat per pares/mares que es diu DIPAMES que organitza i condueix la delegació de Catalunya del minyons escoltes. Ens donarà més informació així que la tingui.
6. La sortida de final de curs serà conjunta per rangers i pioners. Es concretarà més endavant dies i lloc.
7. Es parla que de cara a la primavera seria bo fer una sortida pares i fills i mares i filles i es proposa: descoberta de fonts dels voltants de Sant Pere o anar a peu fins a L'Esquirol....