dimarts, 10 de febrer del 2009


Hola famílies de l'A.E.Mestral


Per fi arriba A CASA VOSTRA, AL VOSTRE CORREU ELECTRÒNIC, el correu tan desitjat amb la llista de correus i telèfons de tots els membres de l'A.E.Mestral. Aniria bé que tothom que rebés el correu el contestés per saber que l'adreça electrònica és correcte.

Varies informacions:

1. El proper cap de setmana 14 i 15 de febrer Sant Pere acull una trobada de gent gran de Lourdes, necessitariem pares i mares voluntàries per acompanyar a la gent dels autocars a l'esglèsia i per servir dinars. Volen majors de 16 anys, per tant, els vostres fills no poden fer aquesta tasca. Esperem que algú pugui venir a ajudar, si és així confirmeu assistència i dissabte al cau us n'acabarem d'informar.

2. El proper dia 21 de febrer no hi haurà cau ja que és Carnaval.

3. El proper dia 28 de febrer a les 16h (mentre els nanos són al cau) de la tarda farem reunió de la unitat ràngers i pioners per informar-vos a tots sobre sortides, viatge, etc, planning en general. La unitat de castors n'está preparant una, ja us informarán més endavant.

4. El cap de setmana 7 i 8 de març la unitat de ràngers i pioners van de sortida, a la reunió de pares us n'acabarem d'informar, ja us podeu guardar el cap de setmana.

5. Penseu que per tal de que les sortides surtin més econòmiques els nanos han de portar un euro cada setmana al cau.

La cap d'agrupament, Janina
(LA FOTO ÉS D'UN SALT D'AIGUA A TAVERTET)