dijous, 23 d’abril del 2009

Darreres informacions per a totes les famílies del "cau".

Notícies a comentar:
1. A http://picasaweb.google.com/Causantpere/Pasquetes2009 o www.osona.com o a la web de ajuntament de Sant Pere trobareu fotos de pasquetes.
2. Divendres hi ha cau de 8 a 11 aproximadament, han de portar sopar.
3. Dissabte hi ha cau de 4 a 8, tot i que encara no sabem si és fins les 8, dependrà de com els nanos portin la feina.
4. Diumenge hi ha fira de primavera, ja tenim la parada reservada, es al matí, la parada consistirá en titelles, samarretes de menorca, brotxes i anells, espelmes i els nanos han decidit de fer una panera per guanyar més diners. Com l'últim cop cada família haurà de portar 2 productes. La rifa es farà amb tira de numeros, cada tira contarà amb deu numeros i valdrà 3 euros.
5. Recordeu que tots els diners van destinats a Menorca, per tant, com més hi colaborem tots, menys diners s'hauran de pagar per família.
6. El 10 de Maig, mercat del trasto, recordeu anar guardant els trastos que tingueu per casa per aquest dia.
7. El 17 de Maig, diada de pares i mares i canalla a Sant Andreu de la Vola, es va a ajudar en Quim i en Roger a arreglar la casa. Cada família ha de portar alguna cosa per dinar, podeu anar enviant les propostes de menjar, així no repetirem i no es llençará menjar.
8. Recordeu que aquest cap de setmana s'han de portar les fotocopies de DNi i carnet jove per comprar ja bitllets de Menorca. És l'ultim cap de setmana, perque la setmana que ve ja ha d'estar tot lligat. Els nens hi estan posant molta il·lusió en el projecte i crec que tots hi hem de posar les coses fàcils. Recordeu que les dates de Menorca són de 23 a 28 de juny.
9. Ja tenim les samarretes, valen 10 euros. Ja podeu anar pensant quantes en voleu, per les talles no patiu.
10. El pont de maig no hi haurà cau, descansem una mica de tots plegats.